VILLA ZOBI – Villa för 12 personer med privat pool i Toscana

Om VILLA ZOBI
Klicka på bilderna för att göra dem större.

Villa Zobi är en stor fristående villa med pool och plats för 12 - 14 personer, som ligger 3 km. från huvudbyggnaden, vingården Villa S Andrea. Villa S Andrea är en vingård som ligger strax söder om Florens i Chianti Classicodistriktet med närhet till Siena och många småbyar med affärer och restauranger. Närmaste ort är San Casciano in Val di Pesa. Villa S Andrea passar både för par, familjer och större sällskap. Detta är också en underbar plats för bröllop!

Villa Zobi har 6 dubbelrum, fyra badrum, två kök och två vardagsrum samt en stor sal för fester. Till villan hör en privat pool med trägård. Det finns en veranda med sittplatser för 12 personer och tillgång till en grill. Köken är välutrustat med diskmaskin samt micro och TV/DVD. Tvättmaskin finns. Villa Zobi har plats för 12 personer (och 2 extrasängar kan ställas in). Letar ni efter ett boende för att fira födelsedag eller någon annan bemärkelsedag så är Villa Zobi idealiskt för ett större sällskap.

Villa S Andrea bjuder alla sina gäster på en vinprovning med tilltugg i en historisk källare. Vid förfrågan erbjuder de också vinprovning med rustik lunch, man kan också prova deras Vin Santo med söta tillbehör eller varför inte pecorino ost! Matlagningskurs kan bokas på Villa S Andrea. Gården samarbetar också med en agentur i Florens som erbjuder ett digert program.

YTTERLIGARE HUS: Villa S Andrea är huvudbyggnaden. Här finns totalt 4 dubbelrum och 1 familjesvit. Frukosten serveras i en intilliggande matsal där det finns en öppen spis. Till frukost serveras bland annat lokala produkter från gården. Alla gäster har tillgång till de pooler som finns på området.

1 km från huvudbyggnaden ligger Podere Montelodoli, ett typiskt renoverat lanthus med pool där det finns lägenheter i olika storlekar. Runt lanthuset finns stora fria områden bestående utav solrosfält, vinrankor och olivlundar för den som vill promenera. I Podere Montelodoli kan både frukost och brunch anordnas för mindre och större grupper. Podere Montelodoli är ett fristående hus med 6 lägenheter i olika storlekar, på två våningsplan. På bottenvåningen finns också ett gemensamt utrymme med sittmöbler, som ett extra vardagsrum. I denna byggnad finns totalt 15 bäddar + 12 med bäddsofforna inräknade. Huset har pool.

3,7 km från S.Andrea finns ytterligare en lantgård med lägenheter och en pool: Podere Perticato. Podere Perticato har 6 minilägenheter med vardagsrum / kök, dubbelrum och badrum. Det finns en bäddsoffa för 2 personer i vardagsrummet. Podere Perticato har 1 större lägenhet med vardagsrum/kök, två dubbelrum och två badrum. Även i detta vardagsrum finns en bäddsoffa för 2 personer. Bäddar; 16 (+ 14 med bäddsofforna). Det finns en pool som har utsikt över de böljande kullarna.

Totalt antal bäddar S.Andrea: 83

Villa Zobi pris per natt:

3500 - 6450 SEK

Villa Zobi hyrs ut minimi 3-4 nätter. Gäller även de andra lägenheterna.

För priser övriga hus, maila oss.

Detta hus bokar man av La Famiglias svenska samarbetspartner!
Maila oss på boka@lafamiglia.se så hjälper vi er vidare!

AVSTÅND:

Sambuca: 3 km.
San Casciano in Val di Pesa: 10 km.
Greve: 15 km.
Florens: 25 km.
San Gimignano: 30 km.
Siena: 35 km.
Pisa 90 km.

BENVENUTI!


Stäng fönstret