<< Tillbaka

Tidigare gäster har sagt...

"Vi har haft det jättebra. Mysigt ställe. Återvänder gärna."


"Vi har trivts mycket bra och har inga klagomål på boende, bokning eller Rom. Vem skulle vilja klaga på den eviga staden?"


"Vi har haft några underbara dagar i Rom. Vilket fantastiskt läge på B&B Obelisco och vilket trevligt bemötande av ägaren. Helt otroligt vi är mer än nöjda. Vi använde dina anteckningar om Rom och gick på ganska mycket av det som du rekommenderade ,det var toppen.(Allt utom den lilla mysiga pizzerian med för mycket ost på pizzan). Jag är säker på att det inte dröjer så länge till innan vi reser igen,Rom och Italien är fantastiskt. Tack för att du delger din "pärlor""


"Vi hade en underbar vistelse. Trivdes utmärkt på Obelisco och det centrala läget. Vi utnyttjade verkligen dagarna och såg mycket (mycket finns ju också kvar) av stadens sevärdigheter. Åt god mat, drack goda viner på sköna barer och hann även med lite shopping. Allt flöt på perfekt och när vi var trötta tog vi rast i Villa Borghese. Blir nog retur nästa höst - kollar redan på flygresor."


"Tack det var väldigt bra, viket mysigt ställe. Frukosten var för övrigt som en frukost skall vara, Har inget att anmärka på, Chauffören var på plats artig och körde säkert. Trafiken var ju allt annat en lugn."


"Vi hade en kanonhelg i Rom. Bra boende, promenadavstånd till de flesta sevärdheter och bra väder."


"Det var jättebra! Perfekt boende"


"Obellisco är ett mycket trevligt boende, perfekt i hjärtat av Rom. Vi hade 4 intensiva, härliga dagar och vi stortrivdes på Obelisco. Vi kommer att rekommedera det och hoppas att vi kan komma tillbaka. "


Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se