<< Tillbaka

Tidigare gäster har sagt...

Via della Mercede

"Vi har haft väldigt trevliga dagar och alla är nöjda med vistelsen. Lägenheten var bra och låg centralt. Ditt förslag till "guidade turer i Rom" var bra och vi har med ryggen mot" Anitas" fontän slängt en slant så vi kommer nog tillbaka till Rom någon gång."


"Tack, vi har haft det helt fantastiskt. Vi är enormt nöjda med lägenheten och vårt bemötande av värden. Allt gick så smidigt och han rekommenderade superbra restauranger. Ja, det var toppen helt enkelt!"


"Vi har haft det mycket bra. I övrigt var lägenheten toppen, som vi förväntat oss. Läget var jätte bra, och allt funkade perfekt. Vi återkommer gärna fler gånger, till Rom eller andra orter som ni har på programet."


"vi har haft det jätte, jättebra. Allting perfekt, åker dit fler ggr :). Vi kunde inte bo bättre, centralt läge och en härligt sval lägenhet."


"Vi har haft det toppenbra.Ett suveränt boende och trevlig hyresvärd. Vi återkommer, det är alla överens om. Tack så mycket för hjälpen!"


"Vi är mycket nöjda!! Perfekt läge och fin lägenhet. Mkt prisvärd service med taxi från Fiumicino.
Vi återkommer gärna som kunder hos er!"


"Vi hade det fantastiskt bra i Rom och i lägenheten, Giancarlo var verkligen en riktig mysfarbror!"


"Tack, vi har haft det toppen. Boendet var helt perfekt. Fantastisk lägenhet och stadens puls alldeles utanför dörren. Nära till det mesta. Bättre kunde det inte vara. Rom är en helt underbar stad. Önskade bara att det var en vecka, så vi skulle hinna se mer. Men vi kommer gärna tillbaka. Det gick också smidigt att ta tåget från flygplatsen.Tack för en fin weekend."


"Vi har haft det jättebra t o m vädret var toppen! Lägenheten på Via della mercede var toppen, rent och snyggt. Bra utrustad med alla köksattiraljer man någonsin kan behöva. Perfekt läge med gångavstånd till allt. Vi är mer än nöjda med både din förmedling och lägenheten. Vi kommer att återkomma!"


"Vi kunde inte haft det mycket bättre! Lägenheten passade oss alldeles utmärkt. Centralt och tilläckligt eftersom syftet inte är att sitta på rummet någon längre tid i alla fall. Annars är ju Rom en helt fantastisk stad. Vädret kanonfint och vårsolen värmde."


"Vill bara sända över en hälsn och TACK så mycket för förmedlingen till boendet i Roma - via della Mercede!! Fantastiskt bra- trevlig lägenhet - utrustad med allt man kan tänkas behöva. Samt och ett mycket trevligt bemötande av värden! Om någon frågar oss så rekommenderar vi ........"


"Tack vi hade det riktigt bra och hann uppleva mycket i Romm innan vi reste vidare. Lägenheten var toppen och läget likaså. Hyresvärden var mycket charmig och tillmötesgående. Och Rom var alldeles otroligt speciellt, vi gick och gick och vi tittade och njöt."


"Nu är vi hemma igen och vi hade en fin vecka i Romm. Mycket tack vare den fina lägenhet som låg alldeles förträffligt. Nära till mycket och framförallt nära till busstorget, där chaufförerna var mycket trevliga och hjälpsamma. Nu värker benen men det gör inget för allt har varit så bra."


"Vi har återvänt till kalla Sverige efter en lyckad vecka i Rom. En starkt bidragande orsak till att vi är så nöjda är boendet! Lägenheten på Via della Mercede 52 får toppbetyg av oss alla fyra. Carlo är en mycket vänlig och trivsam "hyresvärd". Lägenheten är stor, fräsch och välutrustad. "


"Vi hade en underbar helg i Rom. Boendet var toppen, kanske i dyraste laget, men vi bodde ju mitt i smeten så att säga. Man kan nog inte bo mer centralt. Om man hade varit där tidigare så hade man tidigare insett hur nära det var till allting, då kan man hoppa över turistbussarna och gå istället (om man har orken). Hyresvärdarna var jättetrevliga och hjälpsamma.Summan av det hela är det var jättetrevligt :) Och bokningen via Er var det inga problem med."


"Vi hade fantastiska dagar. Boendet var toppen. Läget kunde inte vara bättre. En fantastisk miljö och stort sett allt inom gångavstånd. Lägenheten var också jättebra. Ren och fräsch. Väldigt praktiskt med två badrum. Hur som helst är vi jättenöjda - både med lägenheten och med din förmedling av densamma. Vi anlitar er gärna igen."All’Obelisco

"Tack det var väldigt bra, viket mysigt ställe. Frukosten var för övrigt som en frukost skall vara, Har inget att anmärka på, Chauffören var på plats artig och körde säkert. Trafiken var ju allt annat en lugn."


"Ja, vi har haft det underbart, jag är så förälskad i Rom. Lägenheten var fin och låg, men det visste jag ju, på perfekt avstånd till allt. Gian-Carlo var mycket trevlig och hjälpsam.Hämtningen fungerade perfekt, en Stefano stod och väntade när vi kom ut och han körde snabbt och smidigt och som en tutande italienare, vi blev alla genast glada. Men nu är vi hemma och jag gillar inte att lämna Italien, bara att spara pengar till nästa resa."


"Vi har haft det kanon. Lägenheten var perfekt - bemötandet på plats likaså. "


"Vi hade en kanonhelg i Rom. Bra boende, promenadavstånd till de flesta sevärdheter och bra väder."


"Det var jättebra! Perfekt boende"


"Obellisco är ett mycket trevligt boende, perfekt i hjärtat av Rom. Vi hade 4 intensiva, härliga dagar och vi stortrivdes på Obelisco. Vi kommer att rekommedera det och hoppas att vi kan komma tillbaka. "


Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se