<< Tillbaka

Tidigare gäster har sagt...


"Vi hade det jättebra! Det var mycket trevligt att bo hos Franco och Ester. Vi åt middag där tre kvällar och det var jättegott."


"Det var en helt igenom lyckad resa. Fint boende, underbar utsikt och nära till allt. Vi hann med att både se mycket och prova goda viner. Piemonte gav oss alla en stor upplevelse, ett minne för livet. Tack för en välarrangerad vistelse!"


"För övrigt vill jag bara säga att vi är nöjda, mycket nöjda. Planerar redan att åka tillbaka. Men först skall jag gå på kurs i Italienska!"


"En av de bästa resor vi gjort. Vi låg på övre våning i huvudbyggnaden och vaknade på morgonen till ljudet av en tupp som gol och näktergal som sjöng samtidigt som det luktade nybakat bröd från undre våningen. Därefter hade vi en god frukost i glasverandan i den ljumma sommarluften. På dagarna gjorde vi utflykter till bl a Alba, La Morra, Barolo och Barbaresco och såg det fantastiska landskapet som täcktes av alla vinodlingar och på höjder träddungar av hasselnötsträd. Höjdpunkten var dock att komma 'hem' på aftonen till kvällens middag som inleddes av ett glas gott vin på uteterassen i väntan på att vi skulle bli inkallade till det snyggt dukade bordet. Vi åt utmärkt smakande 3-rätters middag varje kväll med gott vin och avslutade med en dessert och ett kallt glas Muskato d'Asti. Det var nya smakupplevelser varje kväll och vi saknar det."


Vi är mycket nöjda med såväl bokning som vistelsen i Pimonte.Jag vill särskilt nämna det trevliga bemötande vi fick av värdparet på La Luna.Maten som erbjöds kommer vi länga att minnas och längta tillbaka till.Rummen håller normalstandard.Den yttre miljön runt fastigheten behöver ägnas lite mer omsorg.


" La Luna e i Falo var toppen, jag har redan rekommenderat det till en vän. Verkligt god mat och en välkomnande atmosfär. Kanske åker vi själv dit igen. "


"Bäst av allt var boendet i Piemonnte hos familjen Carnero. Trevligt och charmigt ställe med jättetrevligt värdfolk och fantastisk service. Toppengod mat och gott vin. Utsikten kan man ej heller klaga på. Rekommenderas! "


"Vi trivdes mycket bra hos Ester och Franco - synd bara att de inte kunde något annat än italienska. Maten var utmärkt och boendet trivsamt. Vi har tidigare varit i Veneto, Umbria, Toscana, Puglia och Siciilien och Pie monte var verkligen bra - minst lika bra som Toscana, inte minst vinerna."


"Jag vill säga att det var ett toppen ställe vi bodde på och allt fungerade jättebra med bokningen. Vi hade endast bokat middag en kväll men vi la till och fick njuta av deras fantastiska mat ytterliggare en kväll."


"Boendet var mkt bra. Servicen den allra bästa o maten också mkt god. Positivt var att allt verkligen ingick. Allt kändes mkt genuint och omgivningarna var vackra. Vi var där mitt i skördeperioden o det var också en upplevelse. Kort o gott. Vi är jättenöjda och jag tycker även att det var prisvärt."


"Boendet var toppen. Värdparet var mycket hjälpsamma och serviceinriktade och maten och miljön av toppklass. Kort sagt blev resan en fullträff med allt vi önskade oss. Väldigt prisvärt."


"Allting var toppen. Med en fantastisk middag på fredagskvällen. 4 rätter med viner och kaffe, likör. Detta var väl höjdpunkten."


"Det ställe vi bodde på var fint. Lågt Högt över byn med svalkande vind. Aircon behövdes inte och det är det bästa. Likaså myggfritt och trafikfritt. Härligt. Värden och hans fru lagade mycket bra mat och hade eget kanonvin som föll iaf mig i smaken. Borde köpt en låda frizzante... Annars ett bergigt område med roliga vägar att köra på. Mycket serpentin men i bra skick."

Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se