Sicilien

La Famiglias svenska samarbetspartner, erbjuder lägenheter i Cefalù och Taormina. Även villor med pool utanför Cefalù. Man kan också erbjuda boende på andra orter på Sicilien, t.ex vackra San Vito lo Capo med sin långa sandstrand.

Den charmiga turistorten Cefalù, ligger på Siciliens norra kust. Här bor 15.000 invånare under vinterhalvåret. Staden är omgiven av små fiskebyar, oexploaterade stränder och en omväxlande natur. Cefalù är ingångsport till naturparken Madonie och Etna. Cefalù är en omtyckt semesterort och den är barnvänlig, här finns en lång, långgrund sandstrand som ligger på gångavstånd från affärer och restauranger. Staden i sig har mycket charm med mysiga restauranger och många vackra byggnader från medeltiden.

Taormina är något av det vackraste Italien kan erbjuda där den ligger 200 meter över havet med en fantastisk utsikt över kusten och över vulkanen Etna. Taormina.är en gammal stad som grundades redan på 300-talet f Kr. Taormina är en världsberömd turistort tack vare de otroliga utsikterna, de bilfria gatorna och vackra byggnader med många eleganta affärer och trevliga restauranger. Här bor 10.000 invånare under vintertid. Taormina har något att erbjuda alla: Stillhet, skönhet, vandring, dykning, kultur och inte minst - ett varmt klimat även under vintern.

För ett exakt urval av lägenheter, hotell och villor, kontakta oss på boka@lafamiglia.se


Stäng fönstret