B&B SoleMare i Monterosso och
privatvilla i La Spezia – benvenuti!B&B SoleMare i Monterosso

Privatvilla i La Spezia
Klicka på bilderna för att göra dem större.

Monterosso är en pärla, den nordligaste av de fem vackra Cinque Terre byarna!
Här finns allt du kan önska dig av vackra omgivningar, välvårdade hus, gränder pyntade med blommor, trattorier med hemlagad mat, egenproducerat vin, små butiker med rolig shopping, m.m. Längt med Monterosso finns en lång vacker sandstrand, där du badar och njuter av det vackra havet! Se Monterosso på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=qbV0nXyebaQ

La Spezia är en stor stad, precis söder om Cinque Terre och här kan du få både fördelarna av att bo i en stad; kultur, musik, shopping, restauranger m.m. samtidigt som tågen till Cinque Terre bara tar 10 minuter! Se La Spezia på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ZcoAYY3Yk6Q

BO I MONTEROSSO:

Charmiga Bed and Breakfast SoleMare ligger mitt i den historiska delen av Monterosso. I ett vackert rostrött hus med sin alldeles egna takterrass, finns två fina rum till uthyrning. Nyrenoverade och välskötta erbjuds två dubbelrum med privata badrum (AC och Wifi finns). Det ena rummet har t.om en egen liten balkong. Frukost ingår i priset och sist men inte minst, har ni tillgång till husets egna och privata takterrass. Här finns bord, stolar och solstolar med utsikt över takåsar och en del havsutsikt.
Och självklart kan du avnjuta din frukost här ute! Nära till restauranger, tågstation, vandringleder etc.

Ägaren Wanda talar svenska och hjälper gärna till med bokningar och guidade turer: det är t.om möjligt att boka en privat tur med familjens egna båt!

Detta är ett boende som du bokar direkt av ägaren.
Maila La Famiglia, så vidarebefodrar vi ditt mail. Skriv till: boka@lafamiglia.se

BO I LA SPEZIA:

Genom Wanda på B & B SoleMare kan ni hyra en fin villa, bara 10 min. promenad in till La Spezias centrum (15 min. till tågstationen). Huset har två dubbelrum, två badrum, vardagsrum, fullt utrustat kök, två p-platser och två entréer. Wifi finns. Till huset hör en trädgård med bord och stolar och här kan ni sitta bland rosenbuskarna och avnjuta ett glas vin efter dagens utflykter till t.ex. Cinque Terre. Det är möjligt att hyra hela huset men även bara ett rum. Uthyrningsperioden är april – oktober.

Ägaren Wanda talar svenska och är mycket hjälpsam.

Detta är ett boende som du bokar direkt av ägaren.
Maila La Famiglia, så vidarebefodrar vi ditt mail. Skriv till: boka@lafamiglia.se

Priser:

B & B SoleMare
120 – 170 euro per natt och rum (rabatt f.rom 6:e natten)
Frukost ingår: juice, färsk frukt, yougurt, croissant el. sandwich och kaffe.
Varje morgon hittar du din frukostbag på dörrhandtaget. På såvis kan du äta den var och när du vill! På rummet, på terrassen eller varför inte på stranden!

Villa i La Spezia
120 - 160 euro per natt.
Minimum: 3 nätter
Möjligt att hyra hela huset eller bara ett rum.
Period: april – oktober.

BENVENUTI!


Stäng fönstret