<< Tillbaka


La Famiglias svenska kollegor hjälper Er att sy ihop ert drömbröllop i Italien!

De erbjuder er en borgerlig vigsel på rådhus i Italien och de ser till att ert bröllop blir en fantastisk upplevelse. De har i dagsläget kontakt med många rådhus i hela Italien. De hjälper den blivande bruden att få en vacker brudbukett och förmedlar kontakten med fotograf och frisör. Om ni vill ha musiker som spelar i samband med vigseln, så ordnar dem det. Har ni önskemål om välsignelse i en kyrka, så kontaktas en protestantisk präst. De hjälper er också att arrangera bröllopsmiddag. När det gäller bröllopsresan har de många förslag på romantiska hus och lägenheter och även hotell som har det lilla extra. De skräddarsyr er resa helt efter era önskemål. Italien ger er allt övrigt: Skönhetsupplevelser och ett minne för livet.


Förberedelser

För att gifta sig i Italien krävs lite förarbete. Först av allt skall deras kontaktperson i Italien boka datum för vigsel på det rådhus ni har valt. Därefter söker ni personbevis och äktenskapscertificat från skatteverkets folkbokföringsregister, blanketter finns att beställa på www.skatteverket.se. Dessa dokument får inte vara äldre än fyra månader i förhållandet till vigseldatumet.

På följande platser kan man arrangera bröllop: Amalfi - Capri – Sorrento – Gardasjön – Rom - Sicilien – Toscana – Venedig - Valle d’Aosta – Paestum – Palinuro (Cilento) - Riva del Sole i Toscana.

Kontakta oss, så hjälper vi er vidare: boka@lafamiglia.se
Kontakta La Famiglia

Epost:
boka@lafamiglia.se
kontakt-info

Sök boende

Område
Avstånd till havet
Pool
Max antal bäddar
Avstånd till by

Nöjda kunder
hos La Famiglia

Läs om vad tidigare kunder tycker:
Läs mer >>

kontakt-info
kontakt-info

Planera flygresan!
Även tåg-information.

Passa på att läsa mer redan nu. Snart bär det av till Italien!
Se mer här

 

 Reseguider


Bokmärk sidan

Reseguider till Italien

• Guide till Florens
• Guide till Rom
• Guide till Toscana
• Guide till Cinque Terre
• Guide till Piemonte
• Guide till Sicilien
• Guide till Sardinien
• Guide till Italien

Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se