Startsidan | Cinque Terre <- Gå tillbaka till
Skriv ut >>

Semestra i Riomaggiore, boka boende i Cinque Terre, Italien

Riomaggiore - Locanda del Sole

I Riomaggiore hyr Enrico Curti ut 7 rum med privata badrum och egna terrasser. Möjligt att förboka parkering. Locanda del Sole ligger i början av Riomaggiore, så det är möjligt att komma med bil. Utsikt över byn, fräscha rum med A/C, egna uteplatser och daglig städning. Rummen är fördelade på två plan. Frukostmatsal finns (frukost ingår i priset; färskt bröd, toast, marmelad, honung, smör, yogurt, frukt, kex, flingor, musli, skinka, korv, ost, juice, kaffe, cappuccino, te och mjölk). Bilparkering möjlig (10 euro/natt). Förbokning av ev. parkering är nödvändig. Alla rummen har egna fräscha badrum med dusch. Två trippelrum med dubbelsäng och enkelsäng. I två av de sju rummen är dubbelsängen delbar (inget av trippelrummen). Rummen med delbar säng, ligger ett rum på plan 1 och ett rum på plan 2. En fjärde säng (extrasäng) går att ställa in i ett av de två "trippelrummen" (sängen ej lämplig för vuxen utan för barn). Det tar ca 5 min. att gå ned till havet, delvis brant. Totalt 16-17 bäddar. Ej havsutsikt men utsikt över byn! Två av rummen på plan 1 har ingen direkt utsikt över byn.

Se bilder från Riomaggiore - Locanda del Sole >>

 
Bilder från vandringar >>
Bilder från Via dell'Amore >>
Bilder från Monterosso >>
Bilder från Corniglia >>
 

Omgivningarna

Riomaggiore är den Cinque Terre by som ligger längst söder ut. Här är så vackert att många turistbyråer har Riomaggiore på framsidan av sina broschyrer. Riomaggiore kännetecknas av stora nivåskillnader. Det är dramatiskt och vackert. I Riomaggiore badar man antingen nere i hamnen eller till vänster om byn, där det finns en stenstrand med djupt vatten. Bil ska man inte ha för att semestra i Cinque Terre. Tåg och båt är bekvämt. Mellan byarna tar det bara ett par min med tåg. På gågatan finns affärer som säljer mat, souvenirer m.m. Flera mataffärer som under säsong har öppet 7 dar i veckan, från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Färskt bröd köper man hos bagaren eller i mataffären (bakom disken). Man kan även i mataffärer i Italien, be dem gör smörgåsar på plats genom att själv välja ut pålägget i charken. Några butiker med god take-away mat. Allt från pizzabitar till pasta, gott! Apotek och bankomat finns. Flera restauranger, barer och cafèer finns i Riomaggiore. Vid tågstationen ligger Nationalsparkens informationscenter som säljer Cinque Terre-kort, guider, kläder, tågtider (ej tågbiljett) m.m.

Se bilder från Riomaggiore och Cinque Terre >>

 
Bilder från Manarola >>
Bilder från Levanto och Bonassola >>
Fina detaljer från Cinque Terre >>
Bilder från området utanför Cinque Terre >>
 


italien
italien
 
Boka boende och boka hotell i Riomaggiore i Italien   Dubbelrum med badrum
Sju fräscha dubbelrum med egna badrum och daglig städning. Alla rum har egen liten uteplats. Frukost ingår. Inget självhushåll. Kyl för drickor. TV. Air condition ingår. Bilparkering möjlig (10 euro/natt), förbokning obligatorisk vid behov av p-plats. Rummen ligger fördelade på två plan. En extrasäng är möjlig i två av rummen. I två av de sju rummen är dubbelsängen delbar (inget av "trippelrummen"). En fjärde säng (extrasäng) går att ställa in i ett av "trippelrummen" (sängen ej lämplig för vuxen utan för barn). Totalt 16-17 bäddar. Ej havsutsikt men utsikt över byn!
Se interiörbilder

Priser

 Överst på sidan

Prislista - Riomaggiore - Locanda del Sole

Rum/Lägenhet Period Antal personer Pris/Rum el. Lägenhet
Dubbelrum med badrum Hela året 2 100 - 120 euro/natt

VIKTIG INFORMATION

VAD INGÅR: Daglig städning, linne och frukost.
ÖVRIG INFORMATION: Wifi: delvis. A/C: ja.
Kontakta La Famiglia

Epost:
boka@lafamiglia.se
kontakt-info

Nöjda kunder
hos La Famiglia

Läs om vad tidigare kunder tycker:
Läs mer >>

kontakt-info

FLYG OCH TÅG

Närmaste flygplats är Pisa och Genova. Ryanair flyger till Pisa från Göteborg och Skavsta/Nyköping. Landar ni på kvällen, är det inte säkert man hinner med tåget till Cinque Terre. Vi kan boka första natten i Pisa. Från Pisa till Cinque Terre är det 1,5 tim. med tåg.
Boka flyg här
Sök efter tågtider härTidigare Kunder

Vad säger tidigare kunder om Locanda?

Avstånd

• Pisa 9 mil.
• Genova 12 mil.
• Florens 16 mil.
• Bergamo 26 mil.
• Rom 44 mil.


Reseguider

Diverse

Cinque Terre-guide
Klicka dig runt i Cinque Terre
Medeltemperaturer i Italien
Karta över Italien
Karta över Riomaggiore
Sök tågtider här
www.cinqueterre.se
Outlet
Båtutflykter


Bokmärk sidan

Reseguider till Italien

• Guide till Florens
• Guide till Rom
• Guide till Toscana
• Guide till Cinque Terre
• Guide till Piemonte
• Guide till Sicilien
• Guide till Sardinien
• Guide till Italien
Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se