<< Tillbaka

Tidigare gäster har sagt...

"CASA CLARA: Vi var jättenöjda med lägenheten. Mycket trevlig värdinna och bra läge. Allt var bra."


"Vill bara skicka en hälsning från ett nöjt gäng som besökt Pisa och Michele Guesthouse samt Arcobaleno i Riomaggiore. Många nya intryck att smälta och en välbehövlig påfyllning inför höstens antågande."


"Riomaggiore var verkligen fin och boendet väldigt bra. Francescas lilla Clara krossade allas hjärtor . Vandring var bra och någonting liknande vill vi absolut göra också nästa år :)"


"Trevlig och hjälpsam personal. Bla fick bilen garage! Orten underbart vacker – men backig."


"Vår vistelse 10-13/6 på Arcobaleno var väldigt bra, vi är mycket nöjda med boendet och värdinnan, rent och fräscht och fin service så det kan man verkligen rekommendera till vänner."


"Vi har haft det jättebra. Lite mera sol så hade det varit toppen, graderna var OK men solen lyste med sin frånvaro men det är ju inget man kan göra ngt åt. Boendet var helt perfekt, rent och prydligt med trevlig personal och en jättesöt hundvalp. Fantastiskt landskap, det gäller att inte vara höjdrädd, och att ha stavar var kanon, jättebra stöd när man vandrar."


"Vi är mycket nöjda med boendet och det bemötande vi fick där :)"


"Franchesca på Arcobaleno var en fantastisk människa!. Hon var så serviceminded och trevlig, trots att vi bara bodde där 1 natt! Vi träffade henne flera gånger "på byn" under veckan, tillsammans med sin lilla Clara och goda vänner - alltid lika vänlig! Tipsande om allting!"


"Boendet i Riomaggiore var fräscht med egen uteplats."


"Vi har haft det bra! Det är otroligt vackert i cinque terra vi bodde ju i Riomaggiore och trivdes alldeles utmärkt, hotellet var hemtrevligt."


"Jag har haft det jätteskönt, fantastiskt väder och fantastiskt land. Du har hittat riktiga pärlor att bo på. Arcobaleno ett mycket trevligt ställe, lugnt och trivsamt."


"Vi har haft det toppenbra och oj vad vi trivdes på l´arcobalene. Det var verkligen ett trevligt ställe att bo på, vi kände oss som hemma."


"Vi tyckte det var fantastiskt vackert och härliga vandringar. Läckert med all fisk o skaldjur och vinet från trakten. Boendet var bra, enkelt och rent och trevlig personal. Skönt med egen uteplats där vi kunde lyssna till bäcken."


"Vi är alla mycket nöjda. Franseca tog fantastiskt väl hand om oss. Hon bokade bord och fixade rabatter. 3-bäddsrummet var trångt men det fungerade bra, tack vare att vi hade en gemensam terass och jättebra väder. Området är otroligt vackert och maten underbar (i allfall fisken)."


"Vi är verkligen helnöjda! Hoppas du vill skriva någon rad på italienska och tacka Fransesca på L'Arcobaleno för vänligt bemötande och hjälp under våra dagar på hennes fräscha B & B."


"Tack vi hade det jättebra, bokningen fungerade utmärkt. Boendet var superbra. Vi vandrade mycket mer än vad vi hade tänkt, det var ju så vackra omgivningar. Vädret var också bra, blev även några dopp i havet vid Monterosso. Inga problem att ta tåget från Pisa och flyget med Ryan air från Säve till Pisa gick också väldigt smidigt. Tack för hjälpen!"


"Vi har haft det kanonbra, det sista B&B, l'Acrobaleno var helt fantastiskt med jättebra service av Francesca."


"Vi var alla väldigt nöjda och allt fungerade bra."


"Vi kommer rekommendera både er och vårt boende till våra vänner."


"Arcobaleno var gulligt och prisvärt och alla var trevliga och tillmötesgående där."


"Väldigt bra, vilket ställe kanon. Vi utmanade vädrets makter och tog oss upp i naturen via bilvägar och i terräng bland vinrankor och olivlundar, otroligt vackert."


"Den sista vandringen mellan Monterosso o Vernazza var den tuffaste, hade rejält ont i vaderna dagen efter. Vårt boende i Riomaggiore var jättebra, fräscht och väldigt trevligt bemötande, de hälsade alla till dig!"


"Arcobaleno i Riomaggiore- var också det litet, personligt och mycket bra. Vi hade flera roliga och stimulerande samtal med ägarna, som dessutom var mycket hjälpsamma. Vacker utsikt.Bra läge. "


"Vi har haft en härlig vecka, bra boende med trevlig värd och personal, bra väder, så vi är jätte nöjda. Cique Terra är en plats väl värd att besöka."


"Francheska i Riomaggiore var också en alldeles utmärkt värdinna. Med stor känslighet för sina gästers behov skötte hon sitt hotell med en varm hand. Rent och snyggt, städning varje dag ett mycket bra helkaklat badrum. Vi är mycket nöjda med våra värdars engagemang och gästvänlighet."


"Vi har haft det jättebra, Vädret var bra och boendet var frächt och fint. Vi flög till Milano och tog sedan tåget. Morgondopp varje morgon och sedan några timmars vandring. Vi gick genom alla byarna och även upp i bergen bland odlingarna. Mysiga restauranger på kvällarna, båt-tur och solnedgång vid kärleksvägen. "


"Ja, det var en mycket trevlig bekantskap både med byarna och den rara värdinnan med släkthjälp. Det är en resa jag gärna gör flera gånger, tre nätter och dagar var lite för kort tid. Jag hann att gå hela vandringen och nosa på byarna men inte riktigt njuta. Jag tar kontakt när det blir dags igen och andra ställen att besöka i Italien."


"Hos Franscesca trivdes vi också mycket bra men inte visste jag att italienarna bara äter sötsaker till frukost...:) men det fungerade kanonbra med att egen liten servering på terassen av espresso och tillbehör! Vi återkommer nästa gång vi åker till Italien, Tack! "


"Vi har haft en underbar resa, strålande sol varje dag och mellan 25-30 grader. Vi har vandrat, solat, badat, ätit och druckit gott. På hotellet blev vi mycket väl omhändertagna. Rummet var förstås lite litet för tre personer men eftersom det var ett sådant fantastiskt väder kunde vi använda oss av uteplatsen som ett extra "rum"."


"Väldigt trivsamt med trevlig och service-inriktad ägarinna/personal. Brant backe ner till vattnet och tåget men det kompenseras med fin utsikt och bekväm parkering (om man kommer med bil) "


"Vi är nu hemkomna efter en underbart avslappnande vecka i Cinque Terre. Vårt boende som vi bokade genom er fungerade mycket bra. Vi blev väl mottagna av Francesca och rummet var väldigt fint, tempererat och med kaffemaskin m.m. Det var lugnt och skönt i området men backen ned till havet kan nog vara jobbig för äldre personer (dock inte för oss). Det kändes lyxigt att sitta och äta frukost på terassen på morgonen. Totalt sätt är vi mycket nöjda med er hjälp kring letande av boende, det vänliga bemötandet vi fick av Francesca med familj och upplevelsen av semestern i Cinque Terre området."


"Vi har haft det helt fantastiskt. Inte ett moln på hela tiden. Det var jättegulligt hos Francesca och hennes pappa som hjälpte till. Uppskattade mycket att ha kaffemaskin och kylskåp på rummet. Snyggt och fräscht! Rekommenderas verkligen."


"Var mycket nöjda med vårat boende i Riomaggiore med den rara familjen(barnbarnet och den gamle mannen med hunden var så rara!). Baden ffa morgondopp i folktom hamn i Riomaggiore var underbara! Italien ger mersmak."


"Det har varit en fantastisk resa med många upplevelser och intryck. Rummet på Arcobaleno var vi mycket nöjda med, kunde sitta ute och äta frukost varje morgon. Vi möttes av trevligt mottagande av ägaren och personalen var mycket tillmötesgående under hela veckan."


"Vi hade det jättebra och kan varmt rekommendera det stället vi bodde på. Så länge man inte har något emot att det lutar lite uppför när man skall hem så är det inga problem. Fast tycker man att lutningen är ett problem så skall man nog inte åka till Cinque Terre överhuvudtaget."


"Vi har haft det jättebra och vi trivdes mycket bra i Arcoabaleno, där vi blev väl omhändertagna. Det var många svenskar där. Vädret var varmt och det var trevligt att vandra. Vi var inte ensamma ute på stigarna, det var tydligen utflyktsveckor för italienska skolor. På söndagen strejkade tågen, vi valde därför att åka bil till Monterossa och fick därigenom en vidunderlig utsikt från bilvägen över området. Vi provade även de tre rekommenderade restaurangerna och vi kan rekommendera dem till andra gäster. På Ripa del Sole var Tiramisun mycket god, och den var gjord på restaurangen vilket damen stolt berättade."


"Vi har haft det väldigt bra och boendet var också mycket trevligt (frånsett backen ner, men det minskade ju vikten något). Francesca var väldigt hjälpsam."


"Vi har haft en fantastisk resa! Vilka underbara byar, härliga o utmanande vandringar och så trevliga människor! Vi hade gärna stannat hos L'Arcobaleno men tyvärr fanns där inga rum att uppbringa någonstans - det visade sig att Giro d'Italia skulle gå i mål i byn :-). Hotellet var jättebra, mycket fräscht och familjärt. Vi är jättenöjda och kommer att åka tillbaka någon gång!"


"Vi har verkligen haft det bra, mysigt och bra hotel, trevlig ägare och personal. Kan rekommenderas på det allra varmaste. Fint väder, vacker natur, härliga vandringar och promenader. Matkulturen och prisnivån kan jag ha en annan åsikt om, men det är ju ett turistparadis."


"Det var den mest lyckosamma resa vi gjort vi 4. I Pisa fick vi ett fantastiskt mottagande av Michele Greco. Guidning till restaurang och lite i city. Frukosten var superb. Riomaggiore överträffade också våra förväntningar, boendet var jättebra och Francesca mycket rar och bra värdinna. När jag och min man, inte fick vårt rum första natten pga missförstånd med annan gäst, såg hon till att kompensera oss med en extra frikostig frukost. Annars var frukostbröden vår enda besvikelse. Naturstigarna var jättevackra och vi kom hem solbrända, pigga och mycket glada. Tack för all hjälp!! :-)"


"Vi har haft en fantastiskt bra semester i ett otroligt vackert område.

Hotellet var fräscht och trevligt. Som hurtiga svenskar gick vi hela sträckan Monterosso - Riomaggiore på en dag. Vi tog tåget vid 10-tiden till Monterosso och påbörjade vandringen kl 11,00. Med lite raster så var vi tillbaka i Riomaggiore kl 19,00. Mellan Corniglia och Manarola var kuststigen avstängd pga ras så det var bara att ta den jobbigare och längre bergsvägen. Vilken utsikt! De tidsangivelserna som stod på kartan verkade stämma bra med vårat tempo, ca 6 tim effektiv gångtid. Det kändes i benen! Vi har haft en mycket trevlig resa och allt fungerade så bra. En mycket trevlig familj att bo hos och vi fick de två rummen med gemensam altan.Frukosten intogs på altanen fastän inte solen värmde just då. "


"Jatack, det var underbart ! Vi hade det urmysigt hos Francesca och i Rommagiore!"


"Vi har haft det jättebra, är verkligen nöjda med boendet på Alcrobaleno."


"Vi har vandrat mellan byarna och det var en tuff vandring från Monterosso till Vernazza. Undrar hur många trappsteg vi gick i den dagen? Vi gick även den turen som utgick från hotellet och upp till kyrkan på höjden. Vi har gått och åkt tåg mellan byarna. Ett mycket bra system att ta tåget en bit och gå en bit.

Vi har gått i snitt 15000 steg om dagen så vi har rört på oss. I söndags var vi till kyrkan och deltog i mässan en stund. Vädret har varit på vår sida så det har varit shorts och en t-shirt på dagen och lite varmare på kvällen. Vi har haft matsäck med på dagen och provat rios restauranger på kvällen. Vi har också sett lutande tornet i Pisa men vi hade bokat en natt till i 5 Terra om vi hade förstått att det var så fint som det var. En resa i början av september kan det nog bli om något år när arbetena tar slut."


"Boendet hos Francesca var fantastiskt bra på alla vis!"


"Det har varit en fantastik resa och en stor upplevelse. Vårt boende var fantastiskt trevligt - vi är mycket mycket nöjda!!"


"Vi har haft en underbar semester och vilka byar - underbar vandring.
Hotellet jättebra och mycket trevlig personal."


"Vi hade det alldeles underbart i Riomaggiore. Boendet på Arcobaleno var helt perfekt, även backen upp från hamnen var OK med extra kvällsmotion efter mat och vin. Vi kommer utan tvekan att återvända och hör då av oss till Dig igen."


"Men sen var det ju fantastiskt trevligt uppe hos Francesca, där vi också träffade hennes pappa.
Hon rekommenderade bl.a. restaurangen Ripa del Sole för oss. Där åt vi sedan de två kvällar som var kvar, och det var den godaste maten på hela tiden.
Vi har gjort flera långa vandringar. Det var härligt!!"


"Allt var till belåtenhet. Francesca tog väl hand om oss – hälsa henne. Promenaden mellan byarna började förrädiskt enkelt, men blev allt tuffare. Vi blev rejält trötta och tog tåget till sista byn och tillbaka till Riomaggiore."


"Allt var toppen. Vi var mkt nöjda med bemötandet på Arcobaleno och Cinque Terre var helt suveränt."


"Vi hade jättefina dagar i Italien. Vi hann med besök i alla Cinque terres städer, vädret var underbart, vårt boende i Riomaggiore motsvarade mer än våra förväntningar och Francesca var den perfekta värdinnan! Bästa upplevelsen i Cinque terre var den morgon vi vandrade upp till klostret. Att komma upp dit och bara sitta ned och titta på utsikten var helt otroligt."


" Det var underbart! Otroligt vacker natur och bra boende.
Francesca var mycket trevlig och allt gick som planerat. Vi är nöjda! "


"Vilken semester vi hade helt underbart. Allt fungerade perfekt, Francesca och hennes pappa tog emot oss mycket välkommande, vädret kunde inte ha varit bättre och vilken natur och omgivning ! Vi vill gärna återvända och bo hos Francesca och i byn Riomaggiori."


"Allt fungerade pefekt såväl bokning, resa och boende. Vad beträffar Riomaggiore och Cinque Terre så tyckte vi att det var rena paradiset. En fantastisk kombination av motion och avkoppling spetsad med god mat och dryck. Jag har rest mycket över hela världen såväl i tjänsten som privat och frågan är om inte Riomaggiore med omnejd ligger etta på min (vår) Tio-i-topp lista. Än en gång tack! Vi hör av oss igen."


"Riomaggiore och byarna runt omkring var fantastiska! Min man vill åka tillbaka på en vandringsresa på vår eller höst. Boendet var perfekt, väldigt rent och fräscht, Francesca och hennes ”gäng” var väldigt glada, hjälpsamma och familjära. Man var dock tvungen att ha bra kondition pga av hotellets läge. Kan varmt rekommendera både resmålet och boendet till andra."


"Jättebra. Allt funkade perfekt.Rent och snyggt på hotellet. Vi besökte två av de andra byarna. Vår uppfattning är att Riomaggiore är en bra kompromiss. Byn har ett bra utbud av restauranger utan att för den skull vara överexploaterad. Vi trivdes jättebra och hör nog av oss igen :-)"


"Vi måste säga att vi än en gång är otroligt nöjda med vår ferie i Italien. Boendet kunde inte varit bättre och Fransescas behandling av oss var helt underbar, (alla i personalen var lika trevliga). Det finns egentligen inget att klaga på om inte det vore för den lilla backen som dock har hållit konditionen uppe. Ett stort pluss var att det fanns en kyl där man kunde förvara saker och ting samt det ganska rikliga utbudet i frukosten och att parkering ingick i priset vilket gör att priset på rummet samantaget inte alls är så tokigt."


"I Riomaggiore bodde vi högst upp i backen hos Francesca som tog väl hand om oss. Rummen var fräscha och vi hade en fin uteplats. Frukosten vr jättebra det enda vi behövde komplettera med var färskt bröd som vi gick ner till byn och köpte varje morgon.Omgivningarna var fantastiskt vackra och vi fick mycket motion varje dag och härliga bad förståss.Maten i området var underbar deras pesto får man inte missa."


"Vi är mycket nöjda med vår rundresa i Italien och dagarna i Riomaggiore var allra trevligast med besök i alla fem byarna. Vi vandrade emellan på både lättare o jobbigare stigar. Boendet var jättemysigt med den lilla uteplatsen att pusta ut vid, efter att gått uppför den långa backen från centrum" . Jättetrevlig värdinna."
Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se