<< Tillbaka

Tidigare gäster har sagt...

"Ja det var fullständigt lysande! Boendet var BRA! Katja var en trevlig bekantskap! 5 Terre är ett outstanding område, som vi GÄRNA återvänder till!"


"Vi är mycket nöjda både med boendet i Pisa och Riomaggiore. det var verkligen fint att bo i ett gammalt hus i den smala gränden med sjöutsikt. Tyvärr var inte vädret det bästa, men vi kunde ändå besöka alla byarna, La Spezia, Portovenere och Portofino. Vi hann också åka båt innan blåsten ställde in turerna."


"Allt var jättebra, vi stortrivdes! Det har fungerat perfekt. Vi är så nöjda och har haft en helt underbar tid i Riomaggiore. Boendet var enkelt men läge och utsikt gjorde det till ett toppenboende. Katja positiv och serviceminded. Allt klaffade med tågtider och möte vid bankomat! Du har våra bästa rekommendationer."


"Kattia mötte oss som avtalat i Rio Maggiore, tog oss till vårt rum, fixade byte av rum enligt avtal och utan problem. Behöver väl inte berätta att Cinqe Terre är fantastico – vi besökta samtliga byar, vandrade, åkte tåg och båt samt avnjöt det italienska köket."


"Vi har haft en fantastisk vecka. Vi har stortrivts i vårt rum hos Nonna Katia, först "piano2 sedan piano1".Vi njöt av närheten till hamnen.Visst är det härligt att ha terass men vi hittade en terass bara några trappsteg och en liten gränd från rummet. Där njöt vi av solnedgången och gick också ner och morgon badade !(gick till vä ut från rummet och ner mot hamnen sedan hö ).Länge ska vi minnas denna härliga vecka med vandringar mellan byarna och många bad."


"Terassen med havsutsikten på Nonna Katia var ett stort + med det vackra vädret vi hade. Där åt vi frukost på morgonen."


"Vi hade en fantastisk resa och vi trivdes jättebra i Riomaggiore. Katia var jättetrevlig och boendet fint och jättebra läge!"


"Det var toppenbra!"


"Vi hade det underbart! Katia var hjälpsam och vänlig och utsikten kan inte ha varit bättre. Tack för hjälpen!"


"Vi har haft det helt fantastiskt! Resan var en rekreationsresa och det blev så mycket mer. Värdinnorna, Gabrielle (i Pisa) och Nonna Katia (Cinque Terre,) var såååå tillmötesgående och jag och min syster fick bra tips om hur vi skulle ta oss fram. Boendena passade oss perfekt - rent och snyggt och allt i ordning! Värdinnornas tips och även era gjorde resan komplett - vilken mat vi har ätit och njutit av! Jag hoppas på att få återkomma till dig när nästa resan till Italien ska bokas!"

Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se