<< Tillbaka

Tidigare gäster har sagt...

"Allt har varit jättebra, boendet är helt ok bra frukost och vi fick 3 rum brevid varandra perfekt! Enrico var väldigt trevlig hjälpsam mm."


"Vårt boende var mycket bra och vi blev mycket bra omhändertagna av ägaren. Frukosten var helt OK."


"Vi vill bara tala om att vi är så nöjda med vår resa till Cinque Terre. Kom hem 25/9 efter en vecka i Italien.Vi bodde hos Enrico med familj i Riomaggiore i fem dagar . Ett trevligt och familjärt hotell där allt fanns uttänkt av vad man kan behöva. Allt fungerade perfekt utom att det var tågstrejk då vi skulle ta oss från Pisa till byarna. Taxi blev vår lösning och det fungerade ju bra. Vi måste nog resa tillbaka för de 5 små byarna är fantastiska. September var utmärkt månad för oss nordbor om man vill vandra och bada."


"Vi är mycket nöjda med boendet på Locanda del Sole. Mycket trevligt värdpar. Allt har fungerat perfekt."


"Enricho med fru på Locanda del Sole var också mycket vänliga. Man lånade gärna ut badhanddukar utan kostnad! Locanda hade dessutom rymliga rum och riktigt god frukostbuffé! Det var ostört läge, jasminhäcken doftade underbart på terassen och skogen ovanför var full med fågelsång. Tipsade om pilgrimsvandringen under pingsten vilket gjorde att vi hittade upp till kyrkan på berget ovanför under pingstdagen. Otrolig utsikt, (300°) för helgen öppen kyrka, musikkapell, picknickande familjer från trakten och liten restaurang öppen för dem som önskade! En höjdpunkt på resan."


"Vi är mycket nöjda med både Enrico och frukosten. Lugnt och bra. Vi hade en härlig vistelse, men ganska jobbiga vandringar. RioMaggiore tyckte vi var en mysig by och vi hann se tre av de andra byarna och även Porto Venere (med båt)."


"Cinque Terre var fantastiskt! Enrico pa Locanda del Sole suveran och mkt serviceminded. Stallet var trevligt och snyggt och rent, bra frukost som du sa."


"Vi har haft en riktig toppensemester! Locanda del Sole var absolut perfekt på alla sätt och vis! Hoppas verkligen att vi fick fram det till Enriquo och hans fru också (vad heter hon?)! Dom var jättetrevliga och svarade på alla frågor vi hade... Rummen var fina och allt funkade väldigt bra! Skulle vi åka ner någon mer gång, så vet vi var vi ska bo!"


"Vi är mycket nöjda med hela vår resa. Boendet var fantastiskt fint och likaså bemötandet. Underbara naturuplevelser har vi med oss hem"


"Vi är väldigt nöjda med bokningen, boendet och orten! Det var ett jättefint och mysigt hotell. Frukosten var väldigt bra. Det var jättefint i Riomaggiore och de andra byarna. Vi kan verkligen tänka oss att åka tillbaka!"


"Vi har haft det jättebra, allt har verkligen varit till belåtenhet. Boendet var vi så nöjda med och Enrico var verkligen trevlig och tjänstvillig. Kan verkligen rekommendera detta vidare! Tack från oss alla."


"Vi hade optimal tur med vädret, det var perfekt hela tiden. I maj lär det ha regnat där ovanligt mycket och en del av turerna var fortfarande stängda. Vi trivdes bra med boendet hos den vänlige Enrico och hans hustru, servicen var bra och utrymmena snygga och prydliga. Det var också ett lugnt och stillsamt ställe att bo på vilket passade oss utmärkt. Tack för oss – vi rekommenderar gärna det här stället till våra vänner och bekanta!"


"Vi har haft det hur bra som helst. Enrico var trevlig och hjälpsam och boendet var kalas. Fräscha rum och mysig terrass (vi bodde högst upp i hörnet). Frukosten var enkel men god. Alla byar var fantastiskt vackra och det var kul att dom var lite olika trots allt, med stränder mm. Maten var god överallt och servicen var bra. Åt bl a på ett fantastiskt ställe i Vernazza med bara havet och klipporna som utsikt och allt som hördes var när vattnet slog mot klipporna. Det var bra med informationen från dig gällande tågbiljetter och stämpling och coperta mm. Då var man förberedd på detta. Vi lär säkert åka tillbaka någon gång i framtiden."


"Boendet på Locanta del Sole var bra. Över förväntan faktiskt! Enrico var mycket gästvänlig och hans fru, Dolores, också, även om hon inte talade engelska. Vi förväntades oss en enkel frukost men den var fullt tillräcklig och allt var rent och fräscht!"


"Vi har haft en väldigt trevlig vecka med escalerande vackert väder. Din vägvisning och övriga rekommendationer, berikade vår vecka. Boendet på Locanda del sole var också det en fullträff. Både när det gällde motionsmässiga grunder (boendet låg nästan högst upp för alla backar ), men framför allt tyckte vi alla att Enrico med fru stod för ett exemplariskt värdskap och förtjänar ett omnämnande."


"Boendet fungerade bra och framför allt var han som drev hotellet jättetrevlig. Tack för all hjälp. Vi får säkert anledning att återkomma vid ett senare tillfälle."


"Enrique på Locanda del sol var en underbar person som tog emot oss på ett fantastiskt sätt och hjälpte oss så fort vi hade en fråga eller en fundering. Hans pensionat kan vi verkligen rekommendera som alldeles extra trevligt att bo på. Bokningarna funkade perfekt och vi var väntade på båda ställena, alla var hjälpsamma och snälla. Vi kommer med all sannolikhet att besöka både området och Italien igen och kan absolut tänka oss att anlita era tjänster!! Tack!"


"Sen bodde jag på Locanda del Sole i Riomaggiore och där trivdes jag också mycket bra. Mycket trevligt värdpar, god frukost och som grädde på moset fick jag rum högst upp som gjorde utsikten ett snäpp bättre. Jag kan verkligen rekommendera Locanda del Sole."


"Tack vi har haft det väldigt bra och var mycket nöjda med Hotellet i Riomaggiore, trevligt och serviceinriktat. Det finns en påtaglig risk att vi reser tillbaka."


"Jo, vi har haft det jättebra. Rio Maggiore och Cinque Terra var en härlig upplevelse. Enrico med fru tog väl hand om oss och rummen var myckte bra, rent och snyggt. Vi provade tre krogar i byn: Ripa del Sole, mycket bra mat, med vidunerlig utsikt över byn och havet, men med lite väl mycket tid mellan de olika rätterna. Trevlig personal La Grotta och Il Grottino, båda hade mycket bra mat och trevlig personal. Sammantaget tycker vi att man kan äta mycket bra och prisvärt i Rio Maggiore. (andra har ju haft en helt annan uppfattning, bla. i en artikel i DN)"


"Tack vi hade det mycket bra, värdparet var trevliga. Rummet var bra med en mysig liten terass. Vi njöt av våra vandringar, sol och bad och god mat. Tips till kommande gäster.Vi upptäckte att prisnivån på restaurangerna var betydligt lägre och minst lika bra i Manerola. Det är ju en skön kvällspromenad dit så det var bara positivt."


"Hela resan var mycket bra och boendet i Riomaggiore var toppen. Trevligt bemötande från ägaren."


"Vi har haft en toppenvistelse i Cinque Terre – jobbig vandring i värmen. Boendet var mycket bra – ett trevligt värdpar. De ordnade trpt av vårt bagage från och till stationen naturligtvis till en kostnad. Vi bodde på översta våningen och vi hade två rum bredvid varandra med havsutsikt även om det var en bit från havet. Det enda vi saknade var att det inte fanns pålägg som skinka eller ost till frukost. Vi vet att italienarna äter en basic frukost. I övrigt helt nöjda med boendet – lite jobbigt högt upp i Riomaggiore – men positivt för oss ”tjejer” med motion."


"Jo vi har haft det jätteskönt. Cinque terre är verkligen vackert. Vi hann med en hel del vandring och kan t ex verkligen rekommendera turen över Volastra (från Manarola till Corniglia) En krävande start genom olivlunden, men otroligt vackert och inte alls så mycket folk. Vandring på fm var generellt att föredra för att undvika stockning på de ganska smala passagerna. Boende på Locanda var bra. Inget särskilt att kommentera. Restaurangerna var väl möjligen enda besvikelsen. Enahanda utbud och mycket lika menyer, men överlag ganska halvdan kvalitet på maten. (testade: Lampara, Lanterna + en mittemot lampara). Det strålande undantaget var Ripa del Sole som hade suverän mat. (servicen var också mycket trevlig – men snurrig; rätter glömdes bort, betalningen funkade inte osv). På hemvägen stannade vi i Porto Venere vilket var väl värt utflykten. Likaså La Spezia somhade en hel del mysiga kafeer och affärer den dagen det regnade."


"Vilket underbart resmål! Vi stormtrivdes och hade det mycket bra på Locanda del Sol.
Enrico och hans fru var mycket trevliga och tillmötesgående. Rent o snyggt och god frukost.
Vår sena ankomst funkade också perfekt och Enrico bjöd på god skicka och oliver även fast det var sent.
Du kan fortsätta rekommendera deras lilla ställe:-)"


 

Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se