<< Tillbaka

Tidigare gäster har sagt...

"Under vår Italienresa hade vi en helt fantastisk vecka i Toscana på Palazzo Conti B hos det trevliga värdparet Veltroni! Allt fungerade perfekt och till vår fulla belåtenhet och vi njöt alla av det trevliga boendet och den vackra toscanska naturen och kulturen."


"Ville bara återkoppla till dig och berätta att vi trivdes utmärkt hos Anna Maria. När det bär av till Toscana nästa gång är det mycket troligt att vi väljer samma boende."


"Vilken underbar semester vi har haft!!!! Alla 5 familjer är jättenöjda - det blir svårt att toppa denna vecka... Jag pratar "vitt och brett" om stället och har gett ut din hemsida till flertalet. Gud vilka underbara människor! Så, tusen tack för att du hittat denna pärla - Palazzo Conti B!"


"Vi har just återkommit från en vecka i Toscana, Palazzo Conti B. Vill bara säga att det var fantastiskt!! Underbart ställe med fantastisk trevlig värdfamilj!! Anna Maria och hennes man underbara!!"


"Vi har haft det mycket bra, allt till belåtenhet:)"


"Toppen! Toscana överträffade förväntnigarna. Bra boende,kommunikation med tecken och gester, men det gick det med.
Mycket vänlig värdinna och perfekt läge för att bese olika vinområden i Toscana."


"Vi är väldigt nöjda med boendet och bemötandet av våra värdar. Vi skulle absolut rekommendera boendet till andra, vi hade en underbar vecka i Toscana."


"Vi har haft det kanonbra, är jättenöjda med boendet och Toscana var urvackert! Vi har ätit så mycket god mat...
Anna på Conti B är ju en riktig klippa, hon tog verkligen hand om oss och dök upp med ägg, vin och pecorino med jämna mellanrum.
Verkligen en toppenkontakt du har där! Vi kommer säkerligen att återvända till Italien och Toscana."


" Jag vill bara berätta om hur nöjda vi var med boendet på Palazzo Conti B. Vår familj med två vuxna, en tonåring och en nioåring har lite olika önskemål när det gäller semester och här träffade vi helt rätt. Till att börja med så var huset och poolen helt perfekta. Vi bodde i en större lägenhet på övre plan med härlig utsikt. Anna och Franco var genuint gästfria och Anna såg till att alla vi som bodde där fick kontakt med varandra. Det var en lagom blandning av privatliv och social samvaro. På kvällarna åt alla sin middag på uteplatsen och sedan pratade vi om dagens upplevelser, gav varandra tips och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var också roligt att det fanns så mycket att se på kort avstånd. Frågar man det yngre sonen vad som var bäst så svarar han utan tvekan, hundarna Theo och Lapo. Tack för en härlig semester! "


"Mycket nöjd med allt, lägenheten var fräsch och Anna mycket trevlig och vänlig. Läget var bra och låg nära den trevliga staden Montepulciano med oerhört gott vino nobile."


"Palazzo Conti B med Maria som värd var ett utomordentligt ställe. Förutom att hon var väldigt trevlig och tillmötesgående så var det en perfekt ordning där. Ett mycket fräscht ställe. Rent och prydligt med en kristallklar pool. Dessutom bjöd hon alla gäster c:a 20 st på en fantastisk måltid med fem rätter. Ankragu med pasta, Marinerat grillat vildsvin, Melon och skinka, ostar samt glass med färska frukter samt dryck. Låter gott va? Helt otroligt. Det gick alldeles utmärkt med språket trots att vi inte talar italienska."


"Vi trivdes mycket bra på Palazzo conti B. Utsikten var underbar!"


"Allt har funkat perfekt med vår bokning. Stället vi kom till överträffade våra förväntningar och Anna är en härlig människa. Och energisk! Påminner en hel del om "Linus på linjen" som gick på TV för flera år sedan. "


"Palazzo Conti B drivs med stark personlig närvaro av Anna Maria Veltroni. Hon är engagerad, rolig, hjälpsam och kunnig. Vi kom till många fina och intressanta platser tack vara tips från henne. Anna talar egentligen endast italienska. Hon menar nog själv att hon kan en del engelska och tyska, och blandar glatt när hon pratar. Men om man inte kan någon italienska alls blir det nog lite svårt att kommunicera. Anna uppmuntrar sociala kontakter. Under vår första vecka bodde, förutom vi, två italienska par på Conti B, ett från Firenze och ett från Padova. Flera kvällar, efter middagen, samlades alla, inklusive Anna, vid vårt bord på altanen. Det var mycket trevligt. En dag under den första veckan bjöd Anna oss alla sex på lunch - hare som hennes man hade skjutit. Veckan därpå, när min fru och jag var de enda fasta gästerna, kom hon en dag till oss med en stor skål med ribollita. Och varje kväll satte hon sig ner och talade med oss en stund, om fotboll (helst Juventus), shopping, dokusåpor, politik, kyrkokonst mm."


"Vi är MYCKET nöjda med vår sommarvecka i Toscana. Vi hade drömt om ett hus på en kulle bland böljande veteåkrar Och det är det vi fick. Plus en stor och mycket fin pool. Plus den mysiga staden Pienza, bara 5 km bort. Plus flera trevliga utflyktsmål på lagom avstånd ( Montalcino, Montepulciano ) och ännu flera lite längre bort ( Siena, San Gimignano, Assisi ). Plus den italienska maten. Plus underbara värdar som gjorde allt för att göra vår vistelse oförglömlig. Tack till Ana-Maria för sin värme och tack för den italienska middagen som vi fick njuta av på gården med alla de andra gästerna."


"Boendet är dock i en klass för sig. Helt underbart ställe med ett perfekt läge och en alldeles fantastisk husvärd. Vi saknar vår kära Anna och hennes familj + den goa hunden redan och en vecka var alldeles för kort för att tilllbringa i ljuva Toscana. Vi har redan bestämt oss för att vi ska tillbaka till Italien och då är det nog bara Palazzo Conti B som gäller för det känns inte som man kan få det bättre än vad vi hade där!"


"AM och hennes Frank bjöd på middag för alla gästerna en kväll i veckan. Det var både mat och vin och vi hade jättetrevligt båda gångerna. Lägenheten är mycket bra och utsikten hänförande från alla fönster. Vi har åkt runt i hela bygden och även varit i Florens och San Giminano. Bäst tyckte vi nog om Montepulciano och Montalcino. Att sitta utanför huset efter middagen och se ljusen tändas över Montalcino tröttnade man inte heller på.

Var uppe i Montecillio på restaurang "La Porta" flera gånger. Den har så god mat och mycket trevlig personal som dessutom kan engelska. Ska man äta där på kvällen och vill ha utsikt från terassen måste man boka. Kan ju vara bra att veta. Tar bara 20 minuter att åka från Pallazzo Conti. Vi handlade i San Quirico och lagade en del mat själva. Grönsaker, frukt och olivoljan smakar ju klart bättre där än här! Vi är jättenöjda med resan."


"Vi var mycket nöjda med boendet på Palazzo Conti B. Toscana var otroligt vackert och mat och människor var underbara. Guldkanten var den underbara värdinnan signora Anna Veltroni. Trots att hon bara kan några få ord på engelska, och vi bara några få ord på italienska så kunde vi prata om allt möjligt. Hon bidrog verkligen till att göra vår semester otroligt trevlig."


"Jo vi är mycket mer än nöjda. Palazzo Conti B var fantastiskt fint och Anna var mycket trevlig och hjälpsam.( litet tips till er website: tydligen spelades filmen Gladiatorn också in just i närheten och Pienza är väl värt besök och har dessutom en mycket bra vinaffär med en ovanligt kunnig och vänlig ägare)"

Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se