<< Tillbaka

Tidigare gäster har sagt...

"Tack, ett underbart ställe! Vi hade tur med väder i oktober, 25 grader och sol. Tack för hjälpen med bokning. Vi kommer varmt rekommendera er hjälp till andra som åker till Italien."


"Vi har haft en fantastisk vecka hos Maria och Sergio! Njutit deras goda mat och oändliga omtänksamhet och så de storslagna vyerna. Åkte hem med förhoppningen om att snart återvända!"


"Vi har haft en fantastiskt fin vecka på Torre Antica. Allting har varit toppen. Boendet med ett mycket trevligt värd par . Vi har känt oss väldigt välkomna. Fin lägenhet och uteplats med underbar utsikt. Trevlig omgivning, promenadvägar och utflyktsmål med lokalbussen. Vädret var ju oxå helt fantastiskt. Åker gärna dit igen."


"Vi har haft det fantastiskt fint på vår resa. Blev väldigt förtjusta i Torre Antica och inte minst det fantastiska värdparet. Underbara människor!. Återvänder gärna."


"Torre Antica är min favorit. Trädgården och utsikten är svårt att slå och att dessutom få bo i ett hus som är 600 år gammalt! Mycket trevligt värdpar - fick varma nybakade äppelknyten när jag satt i trädgården och Sergio körde mig ända till Pisa flygplats när jag skulle åka hem. På så sätt fick jag en extra dag hos dem. Jättefina vandringsleder runt om Tavarnelle, så med vandringen mellan byarna i Cinque Terre och Toscana så känner man sig väldigt sund när man kommer hem, trots det goda vinet!"


"T A ´s värdpar är ju mycket förekommande och hjälpsamma. Vacker utsikt, bra lgh och fin välskött trädgård, återvänder säkert ngn gång då det är varmare så man kan använda poolen."


"Vi är väldigt nöjda med vår vistelse på Torre Antiqa och blev mycket väl omhändertagna av värdparet. Och deras vin var det bästa vi hittade i Toscana i den prisklassen !"


"Vi har haft de mycket bra. Det var ett mysigt ställe."


"Vi är tillbaka i vardagen i Sverige igen. Det var toppenbra i Toscana, vi trivdes med boendet och värdparet. Solen sken och landskapet var vackert. Sammanfattningsvis en trevlig och avkopplande resa. Tack!"


"Hej! Vi är jättenöjda med vårat boende Sergio Och Maria var jätte trevliga värdar och allt funkade bra.Tack för hjälpen!"


"Vi har haft det fantastiskt bra. Regnade ordentligt när vi åkte hyrbil från flygplatsen i Pisa till gården Torre Antica. Resten av tiden bara sol och blå himmel, ca +22 - 25°C. Reste runt en hel del och såg både Florens och Siena samt många små byar på våra avstickare . Badade i familjens pool morgon och kväll, det var inte direkt kvalmigt i vattnet precis men avsvalkande och skönt. Trevligt värdpar , där vi en kväll åt middag i deras hem och fick höra historien om gården och familjen långt tillbaka. Gården var 1000 år gammal och familjen hade ägt den i 600 år. Handlade i byns Coop varje morgon och gjorde frukost själva som vi åt på uteplatsen. Fantastisk resa till Tavarnelle val di Pesa , som vi verkligen kan rekommendera andra. Underbara människor som ägde Torre Antica gjorde också att det hela blev så bra."


"Vi var supernöjda! Tack så mycket! Kommer att rekommendera det vidare! Jättefint hos Sergio och Antonietta! Bra service och vi kommer inta att glömma den goda middagen! Underbart läge mitt i Toscana!"


"Det var riktig bra, tack. Ska ditt igen! och kommer att rekomendera vidare."


"Allt fungerade fantastikt bra. Boendet var, liksom läget, helt perfekt. Lagom avstånd till de platser som vi var intresserade av och landskapet runt omkring var sagolikt vackert. Maria och Sergio var otroligt trevliga och hjälpsamma och kom med många bra tips. Sannolikheten att vi återvänder, bedömer jag som mycket stor."


"Vi har haft det jättebra, alla är verkligen mycket nöjda med semestern. Torre Antica och värdparet var precis så charmerande, lugna och genuina som vi hade trott och hoppats på. Vi valde ju att äta frukost och middag hos Marie Antoinetta och Sergio, lite oövertänkt kanske eftersom det rörde sig om så lång tid som 4 veckor. Risken fanns ju att vi inte skulle tycka om maten eller att det bara skulle vara fel. Men vi blev glatt överraskade från början; allt var perfekt! God, vällagad och äkta toskansk mat. Marie Antoinetta var lyhörd för vad vi gillade, favoriter kom i repris någon gång men annars var det en bra variation på maträtterna. Mycket bättre än att gå på restaurang, vi var ständigt nyfikna på som skulle serveras och vi blev aldrig besvikna. Tavarnelle val di pesa var inte den vackraste byn i området. Men, i vårt tycke en modern levande by där den vanliga italienska familjen levde och inte en turistby som San Gimingnano. Grillkvällar och musikkvällar på torget, marknaden och lokala artister samlade ortsborna till fest och samvaro och det var enkelt att glida med och känna att även vi hörde till. Dessutom ligger Tavarnelle perfekt till för utflykter, även med de lokala bussarna. Vi klarade oss utan bil i 3 veckor och det var jätteskönt. Långa sköna promenader uppför och nerför kullarna gav oss skön motion. Lägenheterna var ok, ingen lyx, men bra. Underbar utsikt, den utsikten förlåter lite nerlegade sängar och soffor."


"Dear Maria and Sergio! Thank you for a marvellous week at Torreantica.Vi enjoyd it very much thanks to your fantastic kindness."


"Vi är mycket nöjda med resan inklusive boendet som var toppen samt den underbara värdfamiljen som jättetrevliga."


"Vi är mycket nöjda med vår resa. Allt fungerade bra och vi trivdes verkligen bra i vår lägenhet och med det trevliga värdsparet."


"Vi hittade bra med Din vägbeskrivning till Torre Antica. Det enda problemet var att vi fick en stor och fet hyrbil som inte passade in på de små utrymmen som ofta finns i Italien. Bra för våra resväskor men med tanke på parkeringsplatserna hade en Fiat 500 varit bättre.
Det var en jättetrevlig middag tillsammans med övriga svenska gäster hos fam Berti.
Vi fick bra tips om vandringar och utflyktsmål."


" Charlotta! Tack! Vi hade en fantastiskt vecka i Toscana. Boendet i Tavarnelle var jättebra och värdfolket Maria och Sergio mycket trevliga. Naturen, byarna, maten och vinerna var fantastiska! Det var inte sista gången vi besökte Toscana! Tack för din hjälp!"


"Allt flöt bra och fungerade enligt informationen i förväg och vi blev hämtade och lämnade vid flygplatsen av vår värd. Bra att han (Sergio) kunde så pass mycket engelska, så att vi blev förstådda och fick information som vi behövde under vistelsen där. Trevligt värdpar och avstressat som det var tänkt. Allt bra, således. "


"tack för all hjälp med bokandet av vårt boende i Torre Antica. Vi är mycket nöjda med vår vistelse där, boendet var verkligen helt efter våra förväntningar, värdparet Berti är oerhört gästvänliga och de tog hand om oss på bästa sätt. Toscana är så underbart vackert! Vi hoppas naturligtvis att få möjlighet att återvända dit en annan gång och vill naturligtvis bo på Torre Antica igen. Alltså mycket gott betyg för allt, möjligtvis kunde vädret varit bättre...... "


"Vi vill tacka för hjälpen med vår resa till Italien i juni. Vi är mycket nöjda. Boendet var jättefint, värdfamiljen var trevlig och middagen de anordnade var en riktig höjdpunkt på resan. "


"Vi hade en underbar vistelse I Tavarnelle/Torre Antica den gångna veckan! Kom hem för några timmar sedan. Vi utforskade större delen av Toscana med hjälp av våra 4 bilar. På kvällarna hade Sergio bokat olika restauranger i Tavarnelle med omnejd så att vi alla 19 kunde äta tillsammans och slippa fara runt och leta matställen. Sammantaget mycket trevligt och en lyckad vistelse för alla!"


"Vill bara tacka för en jättefin vistelse i Toscana ! God mat, gott vin , trevliga människor och gudomligt vackra omgivningar !!!! Allt var superbra och värdparet var jättetrevliga ! Vi bokar gärna något genom er även nästa år !!! Vi har verkligen fått mersmak på Italien !! "


"Vår vistelse på Torre Antica kunde inte varit bättre! Rent och fräscht, trevliga ägare och en pool med en underbar utsikt över det böljande Toscana (ta gärna med en kikare). Som de verkliga vinälskare vi är hade vi önskat att det fanns riktiga vinglas, men det var också allt vi saknade. För 22 euro/pers. avnjöt vi en 4-rättersmeny med vin hos värdparet som tidigare drivit en restaurang. Missa inte detta! Montalchino och Volterra - två underbart vackra ställen som måste ses. Mest prisvärda vinerna köpte vi på Fattoria Montecchio i Greves där vi dessutom fick ett fantastiskt trevligt bemötande och en härlig vinprovning med Emile."


"Allt har fungerat perfekt såväl vistelsen på Torre Antica som bokning och service från La Famiglias sida. Värdparet på Torre Antica var mycket vänliga och tillmötesgående. Båda lägenheterna var mycket prisvärda. Middagen i familjen Bertis hem var en upplevelse och mycket uppskattad av familjen. Jag kan utan vidare rekommendera Torre Antica resp. La Famiglia."


"Vi är mycket nöjda. Boendet och trakten motsvarade det mesta av våra förväntningar. Vi har aldrig bott med en så magnifik utsikt. Att det råkade vara ovanligt svalt för Italien och årstiden kan ju ingen rå för, och när man idkar sightseeing är det bara en fördel. Byn Tavarnelle var lite överraskande charmlös, men det är väl mest i våra fantasier och i glättade TV-program som vi ser alla italienska byar som samlingspunkter för pittoreska kafeer och överflödande butiker i medeltida byggnader. Även Italien har ju rätt att ha sina Svenljunga och Frillesås."


"Är nu hemma efter mina dagar i Toscana =))) underbart, fantastiskt, det klart bästa...familjen var bäst...boendet var kanon...vädret var super!! Kommer att åka nästa år samma tid igen....TACK"


"De har fungerat mycket bra. Värdfolket var mycket vänliga och tillmötesgående. Vi hade en fin vecka med för et mesta fint väder. Vi hade hyrbil hela veckan och körde omkring och tittade "


"Våran resa till Toscana var verkligen till belåtenhet, och boendet gjorde att det var en fröjd att komma åter till boendet efter en utflykt i omgivningarna. Om man ändå kunde bo så!!!!!! Om allt blir som vi tänkt oss, så blir det en repris nästa sommar!"


"Sergio Berti och Antoinetta: Suveränt läge. Suveränt bemötande! Hälsa honom gärna detta... Middagen i deras hus var den bästa och trevligaste under hela veckan. Kort sagt: Mera!!!"


"Sergio and Antoinetta Berti were wonderful hosts, very friendly and helpful to us. Torre Antica: very 'typical', well renovated and a beautiful view and garden. Visconti: big enough, all basics there."


"Vi var mycket nöjda med allt, såväl huset som trakten. Vi stannade fyra dagar ytterligare utöver det vi bokat. Det låg mycket bra till för utflykter samtidigt som utsikten från tomten var så fin att vi ibland bara ville stanna hemma och sitta och titta ut. Jag var inne och tittade på de andra lägenheterna och kunde konstatera att de var väldigt fina med en hel del gamla möbler. Frun i huset var mycket vänlig och svarade på många frågor. Hon kom med ett fat med kakor vid två tillfällen. Vi köpte deras eget vin till alla våra måltider, riktigt gott för fyra euro."

Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se